Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság

23. Nemzeti és 12. Danubius Nemzetközi Kongresszusa

és II. MAÁSZT Kötelező szintentartó és Szakvizsga-előkészítő tanfolyam

Pécs, 2022. október 6-8.
Pécs Corso hotel
maaszt logo

Kedves Kollégák, kedves Tagtársak!

 

Szalma JózsefÖrömmel jelenthetem, hogy az idei évben a Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság 23. Nemzeti és 12. Danubius Nemzetközi Kongresszusával szimultán megtartásra kerül a II. MAÁSZT Kötelező szintentartó és Szakvizsga-előkészítő tanfolyam is!

Ez azt jelenti, hogy a dento-alveoláris sebészet súlyozású kötelező tanfolyammal tagtársaink a számukra 5 évente előírt 50 pontot is megszerezhetik, valamint a délutáni órákban a MAÁSZT kongresszusi előadásokkal a hagyományosan színes, sokrétű előadásokkal bővíthetik ismereteiket.

A COVID mind a 2020-as, mind a 2021-es rendezvényünket ellehetetlenítette, idén viszont az előző évek tapasztalatai alapján, az oltottság mértékét is ismerve már reményeink szerint nem lesz korlátozó tényező.      

A rendezvény helyszínének ezúttal Pécset választottuk, a harkányi szállodaátépítés miatt.

Terveink szerint a kötelező szintentartó befizetésével a MAÁSZT Kongresszus ingyen látogatható a csütörtöki nyitófogadással egyetemben. Amennyiben az 5 éves továbbképzési periódus állami támogatású ún. ingyenes kötelező szintentartó lehetőségét itt használják ki, akkor a MAÁSZT Kongresszus látogatásához az viszont befizetendő. Szakvizsga előtt álló rezidens kollégáink számára a kötelező szintentartó szintén ingyenes, viszont a délutáni MAÁSZT Kongresszus látogatása, annak megfizetésével nekik is lehetséges. Természetesen, akit csak a MAÁSZT Kongresszus érdekel (az 50 kötelező pont nem), arra külön is van lehetőség regisztrálni.

A csütörtöki nyitófogadás élőzenés táncos vacsorája a rendezvény helyszínén a hotelben, illetve a pénteki bankettesemény a Pezsgőház Littke-termében végre személyes és kötetlen találkozásra adhat lehetőséget, melyre 2018 óta MAÁSZT Kongresszus hiányában és főként az elmúlt két évben nagyon kevés lehetőségünk volt!         

Tehát találkozunk 2022. október 6-8 között Pécsett a Corso Hotelben.

A rendezvény szervező elnökeként reménykedem a Kollégák aktivitásában és várom szeretettel az örömteli viszontlátás lehetőségét!

 

Szalma József

a rendezvény szervező elnöke

Go to top